Met dank aan

  • Brita van Riemsdijk, mijn lieve vrouw die mij een proza-cursus cadeau deed waarmee dit allemaal begon en mij alle ruimte heeft gegeven voor het schrijfproces
  • Janneke Jonkman, die mij als docente en schrijfcoach zo’n twee jaar heeft begeleid in het proces. Fijne samenwerking, van interpunctie, tot de plot; van het zoeken naar uitgevers tot het mij behoeden voor jargon. Kijk eens op haar site: bij de Schrijftuin
  • Alle collega’s van Rijnconsult, enerzijds als onuitputtelijke bron voor inspiratie en anecdotes en soms door muze te zijn voor bijvoorbeeld het slotakkoord. Anderzijds door het faciliteren van mijn sabbatical waarin ik de helft van het boek heb geschreven.
  • Philip Josselin de Jong voor het verrassende ontwerp van het boek. Kijk eens op zijn site van JoJoCo

%d bloggers liken dit: